vezi mai mult

Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Întreprinderea silvică Tighina a oferit ajutor pentru familii social-vulnerabile
30
12.2016
Întreprinderea silvică Tighina a oferit ajutor pentru familii social-vulnerabile
   
 

Întreprinderea silvică Tighina în ajunul sărbatorilor de iarnă au ajutat mai multe familii social-vulnerabile, persoane cu dezabilități și familii care au la întreținere persoane cu probleme de sănătate, inclusiv copii cu grad de invaliditate. Printre solicitanții de ajutor au fost familiile: Colesnicenco din satul Roșcani; Osipov din satul Albinița; Ganea  din satul Chirca toate din raionul Anenii Noi, în toate cele trei cazuri, cîte un membru din familie este invalid. Din cauza situației financiare complicate aceste familii nu-și permit prermit procurarea lemnului de foc pentru încălzirea locuințelor, astfel că întreprinderea noastră a reacționat și a acordat sub formă de ajutor material - lemne de foc. La aceste cereri a reacționat conducerea întreprinderii împreună cu consiliul de administrație, în colaborare cu alte persoane din rnul Anenii Noi, aceste lemne de foc au fost transportate pînă la destinație, astfel contribuind la crearea unei adevarăte sărbatorii pentru familiile cu situația financiară mai complicată.

  În așa fel am reușit sa surprindem placut acești oameni prin fapte bune și necesare lor, primind în dar recunoștință și multumire pentru contribuția noastra la ameliorare situație dificile în care se regăsesc în prezent.